Wednesday, March 11, 2009

EMV

Nii kirjutan siis pisut, mis toimus, kuigi paljud olid kohal ja võistlemas.
Võtsin töö juurest juba kolmapäevast puhkuse, et pisut trenni teha. Kolmapäeva hommikul käisime Talmal, millest juba kirjutasin. Siis jõudsime neljapäeva õhtul Munakale, kus kõik oli eriti jääs ja suutsin hirmu sisse kukkuda. Touch jäi vedelema munakale. Laupäeval oli ilus hommik, päike paistis ja ilm super. Riidesse ja mäele. Paljud olid juba reedel kohal ja mägi oli snowangeleid ja sõpru täis. Jumala cool. Reedene trennipäev ei läinud kuigi hästi, touch oli kadunud ja kuidagi kartsin ka kõike. Mõtlesin, et kui nii jääb siis ma ei võistle. Kuna naiste hüppest airi ei saand, tehti see õhtul ümber, kikkeri ots viskas rohkem. Poisid käskisid proovida ja ma ei teadnud palju hoogu võtta. kütsin hullult sisse ja maandusin põhja nose peale, käisin üle õla peale, mingi tiivakont siiani valutab, nähh.
Eestikate hommikul tegin treeningu kaasa ja mõtlesin et ma siiski ei võistle, kuna mul ei tulnud miskit erilist välja. Viimasel minutil mõtlesin, et rohkem jääb kripeldama see, et miks ma ei võistlenud. Regisreerisin kiiresti ära ja juba algas Slopestyle. Tegin suhteliselt safe'i runi ja sain teise koha. Jäin täitsa rahule.
Ivika on selle aasta staar, lausa rõõm on teda vaadata. Tirib naiste taset edasi. Tubli tüdruk.
Teised tüdrukud sõitsid ka jumala hästi. Brit on ikka hull raili äss.
BA võistlus oli juba paras naljanumber, kuna hüpe oli vildakas ja näiteks Bianca sai seda enne täpselt 2x proovida. Seega loobus ta võistlusest.
Kõik vist kütsid kraade esimest korda.
Ise mul läks esimene otse hüpe nii metsa kui metsa ja bs 180 ka ära ei maandunud, buttponks tuli ära.
BA tulemused on siin juba olemas ka, nii et palju õnne veel kõikidele võitjatele.
Krossis laupäeval meie friistailerid ei võistlenud, ausalt öeldes venis pidu ka nii pikaks. Võit jäi SnowAngelitele, ehk siis palju õnne Anette!

See nädalavahetus oleme minemas Läti Slope meistrikatele, et näeme siis läti naiste taseme ka ära, mis pidi väga kõvv olema!


No comments:

Post a Comment