Wednesday, February 11, 2009

Flava in Ya Ear

Nädalavahetuse veetsin taaskord meie lõunosariigis, suht lemmik osariik ju, üldse kohe ei taha siin Tallinnas enam olla, koliks Otekale ära kui seda kooli poleks :) Aga jah reedel külastasin Kuutsekat taaskord, selline rahulikum päeva, midagi meeletut ei teinud. Õhtul otse Moteli Jämmile, see oli khuul ja see kringel oli ka jube hea, eriti äge setup oli sinna ehitatud jaa...see box nägi eriti funky välja, seda oleks tahtnud ise täiega proovida.
Pühapäeval käsin ka mäel. Kui keskpäeval kohale jõudsime tabas meid reaalsus, et on pühapäeva + oli veel K2 testipäev ja mägi tundus eeeriti täis olevat ja mingi vend mulises terve päeva mikrofoni, sest nagu tavaks on nädalavahetusel tehakse neid kiirlaskevõistlusi ja see häiris tohutult.
Aga see päev kujunes üheks kõige ägedamaks sellel hooajal. Kõik oli nii naljakas ja eriti hea tuju oli, lollitasime ja jaurasime seal sõpradega... Erinevalt Natast, kes piinles pohmakaga mäel :D oli mul täpselt vastupidi ehk siis pohmanaljapäev. Love those!
Aaaga nüüüüd ma saan lõpuks Zagarisse reedel minna....iksaitiiiiing. Seal pidi olema juba kokku 3 parki, seega vidinaid ja jubinaid igale tasemele.

Päeva alustamise lugu: Craig Mack- Flava in Ya Ear ;)

No comments:

Post a Comment